Dansk Boligforsikring – ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring

Har du hørt om ejerskifteforsikringer, har du formegentlig også hørt om Dansk Boligforsikring. De er nemlig det selskab med den højeste markedsandel, når det kommer til ejerskifteforsikringer. Der er flere grunde til, hvorfor selskabet er et populært valg blandt danskerne. For det første ligger Dansk Boligforsikrings forsikringer på et meget fornuftigt prisniveau, når man sammenligner med resten af markedet.

dansk-boligforsikring_Cover

Det er langt fra alle forsikringsselskaber, der udbyder ejerskifteforsikringen. Mange selskaber har oplevet, at kunder har haft for høje forventninger til, hvad forsikringen dækker, hvorfor de er endt med at blive skuffet. Derfor opfordrer blandt andet Dansk Boligforsikring da også til, at man læser samtlige skriftlige informationer grundigt igennem. Det gælder både forsikringsbetingelser og tilstandsrapport. Tilstandsrapporten har nemlig også indflydelse på, hvad der er dækket af ejerskifteforsikringen. Hvis forholdet er direkte eller indirekte beskrevet i rapporten, vil skaden ikke være dækket eksempelvis.

Det er ligeledes begrænset, hvor mange selskaber der udbyder sælgeransvarsforsikring. Se mere om forsikringen i nedenstående video:

Hvad kan du forvente af Dansk Boligforsikring?

Dansk Boligforsikring har været i branchen i efterhånden mange år. Virksomheden blev stiftet i 2001/02, og fokus har hele tiden været på boligmarkedet. I dag kan du derfor forvente at blive mødt med kompetent og specialiseret rådgivning. Medarbejderne har mange års erfaring med boligforsikringer og kan derfor rådgive dig godt på vej, hvis du er i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig i dit tilfælde.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af en række faktorer, der har betydning for, hvor vidt en skade på din bolig dækkes af din ejerskifteforsikring. I de to videoer herunder, kan du komme med Dansk Boligforsikring ud til en anmeldt skade og få en forståelse for, hvilke faktorer, der spiller ind.

Dansk Boligforsikring – en verden af statistik

Ud over sin store ekspertise inden for særligt ejerskifteforsikringer har Dansk Boligforsikring ligeledes en stor indsigt i det danske boligmarked. Den viden deler Dansk Boligforsikring ud af på deres hjemmeside, hvor de har dedikeret en hel sektion til statistik om udviklingen på det danske boligmarked.

Lige nu kan du blandt andet læse om liggetider på boliger på den københavnske Vestegn, om hvor i landet liggetiderne på boliger er lavest, og om hvilke kommuner der ligger grund til flest ubeboede parcelhuse.

Dansk Boligforsikring holder til i Holbæk, hvor de har kontorer. Du kan finde kontakt nedenfor:

Adresse:
Kanalstræde 10, 1.
4300 Holbæk
Telefon: 59 49 88 44
CVR: 26717795
Mail: info@danskboligforsikring.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 16.00
Fredag fra kl. 8.30 – 15.30