Frokostordninger.dk – find en lækker frokostløsning hurtigt og nemt

Frokostordninger.dk er en frokostudbyder med fokus på kvalitet og tilfredse kunder. Frokostvirksomheden samarbejder med en række af køkkener på tværs af landet. Køkkenerne er udvalgt ud fra høj kundetilfredshed. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde middagsmåltidet gennem Frokostordninger.dk. Konceptet er, at det skal være så nemt og hurtigt som muligt at finde den frokost, der passer perfekt til jeres arbejdsplads. Rent lavpraktisk fungerer det ved, at I på Frokostordninger.dk’s hjemmeside kan udfylde en formular, hvori I beskriver hvilken slags frokost, I kunne tænke jer. Ud fra denne beskrivelse kontakter Frokostordninger.dk tre af deres samarbejdskøkkener og indhenter tilbud. Valget af køkkener er selvfølgelig baseret på jeres ønsker til maden. Inden for kort tid vil I modtage tre tilbud – og hvis I synes, at et af køkkenerne lyder lækkert, så takker I bare ja!

Frokostordning

I kan få frokostordning i København, Århus og Nordsjælland, da det er her, samarbejdskøkkenerne er rent geografisk. Udvalget er bredt, hvorfor I kan vælge mellem mange forskellige mad-traditioner. Foretrækker I en sund frokostordning, så kontoret kan få næringsrig mad? Eller er I den helt anden boldgade med traditionel, gammeldags mad? Eller måske I bare gerne vil have nogle rigtig gode råvarer i form af en økologisk frokostordning? Det meste kan lade sig gøre.

Frokostordninger.dk vægter glade kunder som det aller vigtigste. Du kan derfor være sikker på at få god kundeservice og et firma, som reelt ønsker dig de bedste ydelser!

Find Frokostordninger.dk her:

Gammel Vartov Vej 2, 2900 Hellerup
CVR: 37115886
+45 70 66 63 69
info@frokostordninger.dk