NorthCapital

NorthCapital Holding ekspanderer dets investeringer i Brasilien

Historisk har NorthCapital Holding siden dets etablering i 2015 fokuseret på udvinding og salg af ædelsten i Brasilien. Med egen minedrift i eftertragtede områder i landet har NorthCapital Holding indtaget positionen som førende leverandør og producent af farvede ædelsten, herunder smaragd, alexandrits og rubiner.

Samlingen af ædelsten fra NorthCapital Holdings private minedrift anses til at være nogle af verdens mest eftertragtede ædelsten i verden. Konsekventligt agerer NorthCapital Holding markedsleder og førende investor i ædelstensbranchen på det brasilianske marked.

NorthCapital Holding flytter investeringer til nye markeder

NorthCapital Holdings investeringsaktiviteter er tæt forbundet i det brasilianske marked. Udover minedrift, indgår NorthCapital Holding også i flere samarbejdsaftaler med brasilianske universiteter.

For nyligt stiftede NorthCapital Holding et samarbejde med brasilianske Polymar. Samarbejdet har til formål at udvikle banebrydende medicin mod herpes. Forskningen foregår ikke kun i Brasilien, men fortsætter også i Tyskland, hvor der arbejdes videre med udviklingen af lægemidler til at helbrede herpes.

Kim Hersland – CFO hos NorthCapital Holding

NorthCapital Holding blev stiftet i 2015 af Werner Schmidt med henblik på at stifte et multi-asset investeringsfirma med investeringer på tværs af områder, industrier og markeder.

Kim Hersland er medstifter af NorthCapital Holding og har været med siden begyndelsen i 2015. Kim Hersland besidder posten som CFO og bestyrelsesmedlem i NorthCapital Holding.

Statsautoriserede revisor Kim Hersland har som følge af sit professionelle virke i den finansielle verden rådet over flere positioner af væsentlige karakter. Med et tidligt indblik i industrien i 1979 stiftede Kim Hersland to revisionsselskaber i 2013, nemlig Hersland & Partners samt Parker Randall.